Praktijk Kindwijz

Ieder kind weer lekker in zijn vel begint bij Kindwijz

Wegwijz

Mijn missie:             Elk kind verdient het beste.

 

Mijn naam is Astrid Claassen. Sinds 1997 werk ik met veel plezier als basisschoolleerkracht en heb zo al heel veel kinderen mogen begeleiden in hun ontwikkeling. Mijn missie is: Elk kind verdient het beste. 

Steeds vaker zien we kinderen die op de een of andere manier 'onvoldoende' ontwikkelen. Kinderen die problemen ervaren met leren lezen, rekenen, schrijven of die gedragsmatig belemmerd worden.
Kinderen waarvan je denkt 'Het zit er wel in maar het komt er niet uit.' Kinderen die moeten opboksen tegen allerlei verwachtingen van de maatschappij, wat vaak ten koste gaat van hun welbevinden en zelfvertrouwen.


Bovendien is die maatschappij veranderd. Kinderen spelen minder buiten. En de invloed van social media en allerlei devices is enorm. Hierdoor wordt er minder bewogen. En juist bewegen is zo belangrijk! Zowel voor je ontwikkeling als je welbevinden.

Ik ben me gaan verdiepen in hoe ik kinderen met leer- en gedragsuitdagingen beter kan helpen. Ik mag me psychomotorisch leer- en gedragsspecialist noemen omdat ik de jaaropleiding bij Breincentrum heb gevolgd. Daarnaast heb ik level 1, 2, 3 en de modules Schoolreadiness en Face the Fear van de reflexintegratiemethode Rythmic Movement Training International met goed gevolg afgerond. 

Door middel van eenvoudige spel- en beweegoefeningen gaan we in de praktijk en vooral ook thuis aan de slag!​

Ik kijk ernaar uit om ook uw kind de goede weg te wijzen! Welkom bij Praktijk Kindwijz!

Lieve groet, Astrid